KőértékesítésKőértékesítés

 

Cégünk természetes és műkövek értékesítésével és saját műhelyben történő megmunkálásával is foglalkozik.

A 2010-es év során Európai Uniós pályázat keretében továbbfejlesztettük kőfeldolgozó tevékenységünkhöz szükséges gépparkunkat, lehetővé téve a cégünk által importált gránit, mészkő, márvány és agglomerátok gyorsabb, precízebb megmunkálását. Természetes kő alapanyagaink döntő részét Olaszországból, Németországból és Horvátországból szerezzük be. Az elmúlt évek során jó kapcsolatot alakítottunk ki a jelentősebb bányákkal, amelyek így a legkiválóbb minőségű kövekkel látnak el minket.

Kiváló tulajdonságai miatt a gránit felhasználhatósága szinte korlátlan. Alkalmazható fal- és padlóburkolathoz, készülhet belőle konyha- vagy fürdőszobapult, lépcső, ablakpárkány, kerítés. Felhasználható kültéri építő- és díszítőanyagként is.

Széleskörűen felhasználható anyag, több mint 2000 éve töretlennépszerűségnek örvend. Ennek fő oka, hogy alkalmas mind kül-, mind beltéri használatra padlóburkolatnak, pultoknak, párkányoknak, járófelületnek, terasznak, fedlapoknak és oldalfali díszburkolatnak egyaránt.

Elsősorban lépcsőburkolatok, fal- és padlóburkolatok, külső és belső ablakpárkányok, konyhapultok és fürdőszoba pultok készítésére alkalmas, de készíthetők belőle díszítőelemek, asztallapok (célszerű kőimpregnáló szerrel kezelni a felületet), könyöklők.

Sziklaköveink kiválóan alkalmasak kertek vagy akár akváriumok dekorálására is

Szóljon hozzá a témához..

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*